четвъртък, септември 24, 2009

И през моите прозорци...

Преди няколко дни получих от Дими като подарък тази изумително красива гледка на лятна буря, заснета от нейния прозорец!Приветствам идеята на Дими да предам щафетата на други мои приятели, като заснема гледка от моята тераса!Благодаря, Дими!

Гледките от моите прозорци не са така впечатляващи както на Дими, това е снимка от едната тераса, направена вчера сутринта преди да тръгна на работа...Изглед - посока западната част на Силистра...малка частица от моя град ... някъде в далечината е Дунав, но не се вижда на снимката за съжаление.
И от другата тераса на югоизток...на има-няма 200 м е сухопътната граница с Румъния...тези баири зад блоковете всъщност са румънски лозя:))
Успях да хвана и залеза снощи...
Предавам като подарък моята гледка от прозореца на Силвия, Дария и Мария!
Ако ви харесва идеята, можете да я продължите!Сърдечни поздрави от мен с пожелания за топли и хубави есенни дни!

10 коментара:

Dimitrana S. каза...

Зарадва ме, Теменужка :-)

Благодарност за споделената идея и за хубавите снимки! Никога не съм била в Силистра и ми е интересно.. толкова близо до границата! Иначе.. има нещо общо между градовете, в които живеем: Дунава :-) Признавам си обаче, че.. течаща покрай България не съм виждала реката. Все още е зелено при вас.. може би есента идва внезапно?
А залезът е чудесен: мек, топъл и спокоен.. Много красиво!

Сърдечен поздрав, с пожелание за много щастливи изгреви и залези :-)

september-silvia каза...

Нушенка,страхотна идея!В късния следобед днес, ще се опитам да щракна от 8-ия етаж пейзажа,виждат се източните Родопи,но да не издавам красотите на Хасково и околностите!

september-silvia каза...

Забравих да отбележа,че картините от прозореца ти са хубави,красиви,има с какво да галиш очите си:)

Aлиса каза...

Привет!
Третье фото - ваш закат очень красивый!

Magia da Inês каза...

Olá amiga!
Passei para rever seu cantinho mais uma vez e desejar um ótimo fim de semana.
Beijinhos carinhosos.
Itabira - Brasil

kukuleta каза...

Здравей,Нуши!Аз съм родом от Силистра и гледам снимките носталгично.Силистра е прекрасен град!!!

Daria каза...

Благодаря за споделените изгледи от твоя прозарец.Приемам идеята.Аз живея в къща, заобикобена съм от всякъде с дървчета и не мога да направя такива панорамни снимки. От двора,обаче мога да направя снимки на небето.Обещах и на Дими снимки на небето. Моля да изчакате.Поздрави!

Neizi_ss каза...

Страхотни са ... ама да питам нашия блок що не си го фанала :) да покаже терасата ни :)хихихи ...Даваш ми идея обаче --- да фотна твоята :)

mimimira каза...

Нушка, идеята е страхотна! Включвам се с удоволствие, макар че не мога да покажа много интересни и красиви гледки

Temenuzhka Petrova каза...

Момичета, благодаря ви за коментарите!Радвам се,че изгледите от моята тераса ви допадат!Още веднъж благодаря на Дими за страхотната идея, както и на Дария и Мими, че приеха щафетата и я продължиха!Поздрави и целувки на всички!