понеделник, ноември 07, 2011

Phone case * Crochet (34)

В тази публикация представям калъфче за телефон, изплетено на една кука аналогично на последното, което описах стъпка по стъпка в импровизирания "виртуален урок" :))
Разликата от предходните калъфчета е във флагмента - в случая панделка, която се изплита и монтира,както е показано нагледно тук:

На всички мои приятели пожелавам успешна нова седмица и добро настроение!:)

12 коментара:

Роси каза...

Страхотно калъфче,Нуши,а панделката е супер сладурска!
Голяма майсторка си на плетивата,браво!

Сърдечен поздрав от мен!

Анонимен каза...

Чудничко е! Нали знаеш,че съм им голяма фенка на твоите калъфчета?! И панделката е отнова невероятно допълнение. Научи ме как се плете висулка(към цип). Виждала съм я, в синьо, направена от теб.Дано се сещаш за какво става въпрос...една такава извитичка , плетена на една кука.

Анонимен каза...

Висулката е от една твоя жълта чанта плетена през 2010 година. Не е точно синя, а шаренка...

Edna Melo каза...

Olá!
Lindos trabalhos em croche para colocar celular. Parabéns!

Drica каза...

Olá amiga.
Passei hoje para te dar uma dica.
Quer ganhar dinheiro com as imagens que você coloca no blog? Se quiser, siga o link abaixo e se cadastre!!!

http://www.shareapic.net/user/dricafsoares

ранни записвания Кушадъсъ каза...

чудесни калъфки, много ми харесва, поздрави и до скоро

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря на всички за отзивите и милите коментари!Желая ви много щастие и приятно изкарване на празниците!Поздрави от мен!
Теменужка

почивка малта каза...

Много е сладурско калъфчето. Пробвах се да се науча да плета на една кука - нищо не става, нито с една, нито с две, а подозорим че и с 3 нищо няма да стане! Възхищавам се и те поздравявам за сръчността и креативността!

почивка тунис каза...

Разкошно е това калъфче за телефона.Всеки има нужда от подобно,което да му предпази незаменимият телефон.В дамските чанти където имаме всичко е често срещано явление на драскан екран.Плетката е интересна и благодаря за представеният клип.Гледах го с голям интерес и ще се опитам и аз да си оплета нещо подобно.Преди време знаех пет вида плетки, но сега се сещам само за една.Хубаво е ,че има от къде да си припомним.Може да си оплетем и едно по голямо калъфче където да си слагаме тоалетните принадлежности.Розовото е любим цвят на децата.

почивки в чужбина каза...

Плетката се е получила много добре. Идеята е интересна и благодаря за клипа.

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря ви от сърце за посещенията и коментарите!Много ме радвате, това е стимул за мен!Поздрави от мен!:)
Теменужка

парфюми online каза...

Приеми и моите поздравления за чудесните плетива.Това да можеш да плетеш си е цял талант, който в днешно време мисля, че се цени още повече.Плетивата стават все по модерни и при великите дизайнери, които не спират да показват видове блузи, даже и връхни дрехи и шапки. И това да можеш сам да си ги оплетеш вместо да даваш стотици пари за едни ръкавички например е чудесно.До скоро давах на леля ми да ми плете блузи по модели на Версаче и се получиха едно към едно само дето липсва етикет хахахах. Този несесер за телефон е в един от любимите розови цветове иска ми се да го имам. Продължавай да ни показваш чудесата си.