събота, октомври 30, 2010

Пончо * Poncho 2

Представям на вниманието ви пончо, изплетено на една кука аналогично на първото пончо, което изработих точно преди година.
Преждата е "Орхидея" в комбинация с "Кан-Кан". Ползвах кука №5.
Една дреха е винаги по-красива облечена, отколкото на закачалка


10 коментара:

Igelkotten Milli каза...

Измайсторила (!) си поредното чудесно нещо!

Моля те, давай някаква схема, но да е като за начинаещи, да разбера и какво иска схемата :D:D:D

И коя е тая хубава мацка с пончото :D:D:D

Temenuzhka Petrova каза...

Миленче,благодаря!Искаш ли да ти изпратя във ФБ схемата на това пончо, от него по-лесно няма?Хубавата мацка с пончото е приятелката ми Силвия Тенчева, тя е и твоя приятелка във фейсбук:)))
Поздрави и целувки!

Tatiana. каза...

Красиво пончо. Естествено, аз предпочитам черно, тя се вписва повече дрехи. Но с дънки ще изглежда добре в синьо.

Temenuzhka Petrova каза...

Конечно!:)Спасибо большое!

Igelkotten Milli каза...

Нуше, Нуше! Аз познах Силвия и точно затова попитах коя е тя, защото знам и просто обръщам внимание и върху нея, а не само върху иначе прекрасното пончо :)))

Дай схема, която да разбера :(((

DryThyme каза...

Много красиво пончо!
Прежда Орхидея е една от любимите ми прежди.

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря!И на мен "Орхидея" много ми харесва, удоволствие е да се плете с нея и е качествена!

Анонимен каза...

Благодаря за чудесния блог! Десетки пъти го разглеждам и все откривам по нещо ново и очерователно. Бих искала да опитам да изплета нещо, но не знам дали ще се справя. Защо не дадеш малко съвети за начинаещи като мен /схеми, марки на прежди, размер куки, необходимо количество прежда и други такива/. Аз лично ще съм ти много благодарна и съм сигурна, че ще имаш още много почитателки. Още веднъж Поздравления за всичко което си изработила! Краси

Анонимен каза...

Здравейте! Аз съм на 14 год. и много, много искам да си изплета пончо (с малко помощ от една позната, разбира се), но нищо не мога да намеря в Google. Ако може и на мен да ми помогнете с някакви схеми,а за преждата и куките ще ми помогне познатата. Много Ви благодаря предварително! :)

Temenuzhka Petrova каза...

Много благодаря за милите отзиви на последните две момичета!
Краси, със закъснение прочитам коментара, много ти благодаря, предвид оскъдното свободно време с което разполагам напоследък, ще се опитам нещо да направя и да публикувам за начинаещи.Имам намерение скоро да направя публикация за това как се плете калъфче за телефон на една кука.
Към второто момиче - пончото/и първото, и второто/изплетох по тази схема - http://www.damski-klub.info/images/shemi/shema003k.htm
Желая Ви успех!