Кръстих тези хлебчета така, защото ги приготвих специално за Великден:) Ползвах рецептата и технологията за приготвяне на тестото и за печене, с която скоро правих и публикувах "Хлебчета с мляко и мак" на Дани. А идеята за "лястовичките" ползвах от блога на Maria Miteva-Christou. Благодаря сърдечно и на двете дами, възхищавам се от кулинарните им умения и се опитвам и аз да понаправя това-онова!
Лястовичките...преди да прелетят във фурната!:)
Една добре "охранена" лястовичка:)
Много вкусни станаха и ...отлетяха!:)
6 коментара:
Bravvo dear friend.Suupper.I want to make.kıss
Муцка нямам думи,пак си избила рибата с тези хлебчета,страхотни са просто ,браво на теб,поздравления скъпа!
Изчервих се, Нуше!!
радвам се, че ти е харесало предложението ми,
но ти си направила прекрасни
хлебчета:)
Прегръдки!
Хем са яки, хем изглеждат... зловещо. Представям си как изгладнял теист се тъпче с пищящи птици, докато църковната камбана отбелязва мнимо възкресение, а наоколо вали сняг от кървава перушина.
Elzemhobby,thanks a lot, dear!
Силви, Дани, благодаря много!Дани, питчиците са чудесни благоадрение на чудната ти рецепта!:)
Бла, благодаря за коментара:)Ама не бъди толкова черноглед де...:))
Съвсем белоглед съм си. :)
Публикуване на коментар