понеделник, януари 18, 2010

Млечни питки:)

Много пъти съм имала желание да публикувам в страниците на моя блог кулинарна творба:), която с нещо ме е впечатлила и лично съм изпробвала, но винаги съм се отказвала в последния момент. Тази вечер се престраших:)
Тези "млечни питки" приготвих по рецепта от блога на My cooking creations. Искам да уточня,че поради липса на специалното брашно, което е описано в рецептата, приготвих питчиците с обикновено българско брашно "тип 500". Не са толкова красиви колкото оригиналните на рецептата, но станаха невероятно вкусни, просто са божествени!

12 коментара:

Aлиса каза...

Выглядят ну очень аппетитно!!!

Unknown каза...

Добър апетит съседни

Dimitrana S. каза...

Ooo, прекрасни са, Теменужка! Препеченки, подканящи.. съвсем физически усещам основния недостатък на виртуала! :-D

Спорна, ведра и вкусна седмица, Теменужка! Поздрав и :-)

Temenuzhka Petrova каза...

Алиса, спасибо:)
Благодаря, Elzemin!
Дими, така ме зарадва с коментарчето, много ти благодаря!:)Аз нямам претенции и не съм майстор като теб и другите момичета, които имат кулинарни блогове,много ценя вашето мнение!Радвам се, когато видя хубава и интересна рецепта и се старая и аз да я приготвя възможно най-добре.Тези питки наистина станаха много дъхави и вкуснички, затова не се сдържах и ги метнах тук:)Желая ти и на теб хубава седмица с много усмивки!Поздрави и прегръдки от мен!:)

Maria каза...

оо много хубави са станали питките! Направо те подканват да си вземеш една, две, три... Имам награда за теб и усмивка.
Хубав ден и прегръдки!

september-silvia каза...

Муцка,голяма красота,слюнката ми се стече направо,още този уикенд ще ги направя,браво на теб,страхотна си,целувки!

siran каза...

Страхоотни са Теменужка!!
Направо неустоими, толкова красиво и апетитно изглеждат..
поздравявам те От добър специалист си взела рецептата и ти се се справила перфектно
какво ли щеше да стане ако кулинарните блогове и ухаеха..:))
поздрави Сиран

Unknown каза...

Питките приличат но слънчица. Златни ръце имаш, Теменужка! Много ми харесват нещата които правиш! Поздравления за чудесния блог!

Daria каза...

Супер апетитно!
Поздрави от мен!

Unknown каза...

Имам подарък за приятелство на моите съседи.come again please..kıss.

Иван Христов каза...

Страхотни питчици, изглеждат много апетитни! Е, сега вече можем и да те оженим, щом си усвоила умението да правиш тези вкусотийки:)) Ако пък някога дойдеш в Габрово, ще те заведем у комшийката, да видиш какви баници прави:)))
Поздрави!

Temenuzhka Petrova каза...

Мария, Силве, Сиран, Катя, Дария,ELZEMİN, г-н Христов, благодаря ви за коментарите и милите отзиви за моето кулинарно представяне с млечните питки:)
Специални благодарности на Мария за чудесната рецепта, ще се възползвам многократно от тази рецепта:)Благодаря от сърце на Мария и ELZEMİN за наградите, благодаря!!!
Г-н Христов, искрено се зарадвах на Вашия коментар и малко се посмях от сърце, за това,че вече може да ме ожените след като приготвям такива вкусотийки:)))Аз имам син на 23 години и ми беше много забавно и весело да чета това, много сте ми симпатичен, поздрави и от мен, винаги се радвам,като посещавате блога ми!!!