четвъртък, август 20, 2009

Отново приятни изненади!:)

Отсъствах за няколко дни от Силистра, използвах хубавото време за кратка ваканция на море, като се прибрах и посетих блога си, бях много приятно изненадана!Получих много мили коментари и куп чудесни награди от мои приятели в междублоговото пространство!
Първите две симпатични награди ми изпрати Вяра!
С награда "Златен блог" ме удостоиха Маргарита, Дими, Илиана, Блага и Дария!
Креативна награда от Милена!
И приятелска прегръдка от Дими и Дария!Искам да изкажа моето уважение и топли приятелски чувства към всички момичета, които ме удостоиха с тази чест и ми изпратиха тези награди!Благодаря ви от сърце, приятелки мои!
Реших да не спазвам строго регламента и изпращам тези награди с приятелски поздрави на всички, които посещават блога ми!Това за мен е огромна чест, искрено ме радва и ми действа позитивно във всяко отношение!
Благодаря ви, приемете моите сърдечни поздрави и прегръдки!


3 коментара:

Neizi_ss каза...

Златен блог - получаваш от мени :) заповядай са го зъмнеш :)

Temenuzhka Petrova каза...

Ой, още наградки!Ще дойда, мерси!:)

Tути каза...

здравей адашке!много ми хареса блогът ти!попаднах на него случайно при ровене в нета за схема на плетка и съм очарована!моля те, за съвет.в новото сп.Дона има модел на пончо с поло яка който се плете откъм ръкава.Има нещо сбъркано в обяснението и не се получава това което е на снимката.ако можеш,моля помогни със съвет!благоодаря предварително.