неделя, юни 28, 2009

My blog - 1 years!

Днес, 28 юни става една година откакто публикувах първия си пост и така поставих началото на моя блог "Моите гоблени/My gobelins"! Много месеци преди това обмислях как и къде да създам страничка в която да публикувам моите ушити през годините гоблени, за да споделя с повече хора това изкуство, тази страст, тази красота!Дълго време се колебаех, докато не разгледах страничката на Мими и впечатлена от чудесния и блог, накрая се престраших, избрах Blogger и публикувах първия си пост!Кръщавайки го "Моите гоблени", нямах представа, че месеци по-късно ще бъда привлечена от практичните бродерии - изработване на картички, калъфчета, несесери и др. Всичко това, стъпка по стъпка, първите си опити в новите начинания съм споделила отново тук, в блога!Трябва да ви призная, че не съм очаквала да бъде проявен толкова голям интерес към бродирането!Получих много писма, щастлива съм, че намерих много нови приятели, с които поддържам постоянна кореспонденция, както и много приятели в междублоговото пространство!За тази една година блога е посетен над 25 000 пъти от хора от 97 държави, има постоянни 44 читатели/последователи/, което за мен е огромна чест и стимул за нови начинания!
Благодаря на всички посетители на блога, на всеки един от вас, който отделя от времето си и проявява интерес към моята страничка, за интереса към бродирането, към създаването на картини с игла и конец!
Приятелски прегръдки и целувки на всички от мен!

16 коментара:

Лана каза...

С годовщиной :)

september-silvia каза...

Нушенка,чесита годишнина!Желая ти още много творчески успехи,бъди все така талантилива ни радвай с твоите произведения,теорията за привличането на пизитивното ,отново си изигра ролята,красота,изящество,страст и възхищение!Благодаря ти и за това ,че благодарение на теб открих удоволствието от бродирането,а също и това да си създам,пак под твое влияние собствен сайт,влияеш ми много,много благоприятно и позитивно,развивам се в посоки които до сега не бях и подозирала ,че мога,много те целувам и обичам!

Lil каза...

Честит Рожден Ден на прекрасния ти блог.Пожелавам ти музата никога да не те напуска и да ни радваш с творенията си.Много ми е уютно да намиванам и се радвам на всяко ново нещичко,което напишеш или изработиш.
Много целувки :)

dimka53 каза...

желая още много годишнини на този блог.отдавна не бродирам, а с гоблени никога не съм се захващала, но дъщеря ми има вече 1-2 гоблена(сега се учи да шие),предстоят ми надявам се приятни моменти, като разглеждам този блог

Neizi_ss каза...

Я кой имал ден ден :) Како благодаря ти за този страхотен блог, аз не шия - въпреки че мога - щото съм се учила от теб ... ама ме мързи - признавам си ... но се възхищавам на всичките ти творения! Благодаря и на това, че от теб научих за тази възможност -собствен блог, където да споделям емоциите си - тук намерих и приятели! Целувки и дерзай ...помисли и за изложба ... обещавам да ти я организирам-стига да кажеш :)

Teena in Toronto каза...

Happy blogoversary!

mimimira каза...

Честита годишнина! Благодаря ти, че споделяш с нас прекрасните си творения! Пожелавам още много много време да твориш и да ни радваш!

Temenuzhka Petrova каза...

Ланка, спасибо большое!:)

Силве,Лили,Незабравче, Мими, от сърце ви благодаря на всички!За пожеланията, за подкрепата, за това,че бяхте с мен през цялата година!Надявам се да бъдем заедно още дълги години, мили приятелки!

dimka53, добре дошла в моя блог, благодаря ти за милите пожелания!

Teena in Toronto!Thanks a lot!!!

I каза...

Честита годишнина! Красотата от творчеството ти да ни радва и вдъхновява все така.:)

Temenuzhka Petrova каза...

Вяра, много ти благодаря, мила!

Daria каза...

Честито! Желая още много години творчески вдъхновения!

Dimitrana S. каза...

Много е хубаво, че си припомняш и отчиташ годишнина: със съответната статистика, равносметка и.. с хубави чувства, с реални и виртуални приятели!

Бъди здрава, Теменужка, още много удоволствие от бродирането и споделяне на хобито в блог-пространството! :-)

Temenuzhka Petrova каза...

Дария, Дими, благодаря ви за милите пожелания!Приятелски поздрави от мен!

Анонимен каза...

I az zelaja mnogo godiny tworczeskich brodir!!Mnogo obiczam TWOJ BLOG!!!Temenuzka u menja e nawodnienie,kak besze kraj az szte byde pisac.Sega njamam wremi!!

Temenuzhka Petrova каза...

Jadwiga, много ти благодаря за пожеланията, мила!Знам, че обичаш моя блог и съм ти много признателна за всичко, което правиш за мен, много ценя твоето приятелство!Съжалявам, че имаш неприятности, чакам да ми пишеш на имейла!Целувки!

Анонимен каза...

Добър старт