сряда, април 01, 2009

And another big surprise!

През месец март от изключително много служебни ангажименти /дори и в почивните дни/, почти нищо не уших, но пък последния ден на месеца ме изненада страшно приятно с още един подарък!!!По-точно подаръци, изпратени от моята приятелка Jadwiga от Полша!!! Изненадата ми е огромна, защото нямах представа докато не получих пакета в пощата! Масата едва побра всичко, което ми е изпратила Jadwiga и направих снимка!:))

Много сладък гоблен от поредица, която аз много харесвам, нямам търпение да го почна!Също така органайзер за конци и пластмасови планки за конци, много практични, досега не бях използвала такива!И шоколади, от три седмици съм на диета, обаче шоколадите ще ги хапна с удоволствие!:))
Разкошен гоблен на Dimensions! Във възторг съм!!!
Любимото ми списание Cross Stitching с гобленче на Мечо Пух!

Трябва да се взема в ръце, че колко шиене ме чака!!!
Jadwiga, миличка, благодаря ти от цялото си сърце за вниманието и прекрасните подаръци, които ме направиха много щастлива!!!БЛАГОДАРЯ!!!
Накрая искам да благодаря от сърце на всички,които посещаваха страничката ми през месец март, това ме прави много щастлива, скоро ще публикувам отново моите бродерии, целувки и прегръдки на всички!!!

10 коментара:

Neizi_ss каза...

и аз искам подаръци - ша плача :) пък ...:) много се радвам на всичко, което правиш :)и съм сигурна че всичик чакаме с нетърпение дапокажеш нови творения :) а шоколада си го хапни с кеф :)

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря!Ок:)))

mimimira каза...

Благородно ти завиждам за прекрасните подаръци! Наистина те чака много шиене, нека да е леко и спорно. Голям фен съм на Dimensions, така че очаквам с нетърпение да видя как ще изглежда техен оригинал.

Temenuzhka Petrova каза...

Мими, много ти благодаря!Идва ми да почна всичко да шия наведнъж, а имам и два започнати и доникъде съм стигнала с тях:))Най-важното е да има време за шев, останалото - ще ги редувам!

Анонимен каза...

Mnogo se radwam,cze mogla Ti naprawia malko iznienadu!

Temenuzhka Petrova каза...

Много, много ти благодаря за чудесната изненада, Jadwiga!!!
Разкошни подаръци си ми изпратила,думи нямам да изкажа радостта си, вече започнах Мечо Пух!Целувки!

Олька (Aliola) каза...

Ух какие подарочки!!!Супер! поздравляю!

Temenuzhka Petrova каза...

Спасибо, Олька!:)

Daria каза...

Много хубави подаръци.Поздравления!:)

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря, Дария!:)