петък, април 10, 2009

"Галерия Бродерия" - април 2009

Априлският брой на "Галерия Бродерия" е тук.
Приятно разглеждане!



6 коментара:

Ганима каза...

Какво са направили с прекрасната ми "Градина"!?! Осакатили са го и откъм цветове и откъм елементи :(((.
Все повече се убеждавам, че купуването на това списание е безсмислено. Дали изобщо имат техни модели или са само взети чужди и преправени? (Ти поне имаш поглед върху него. Разглеждала съм го 2-3 пъти, но ми се струват прекалено нескопосани моделите...)

Temenuzhka Petrova каза...

Ганима, здравей!Благодаря много за коментара!Ох, какво да ти кажа, за "Градината" си абсолютно права, много е нескопосан отвсякъде!А за това дали е безсмислено да се купува списанието...преди години /2004-2005... някъде там/го купувах редовно, после се отказах, сега отскоро пак го купувам.Има някои моделчета,които ми допадат, но да си призная честно не съм шила гоблен по схема от това списание.Шила съм на Милена Стил само два гоблена и то от готови комплекти. За да нямам ядове предпочитам или оригинал на фирмата-дизайнер или да си шия по схеми/сканирани от оригинал/, които имам в изобилие.Не съм наясно Милена Стил дали имат техни модели, повечето са ми "познати":)))Има доста хора,които харесват моделите им, докато все още го купувам ще го пускам в блога, но докога ... ще видим.Между другото освен, че опростяват моделите, в една от схемите на февруарския брой има и грешки, бях уведомена от момиче, което шие модела.Обаче с Милена Стил не ми се разправя по този въпрос, защото не виждам смисъл.Поздрави!

Ганима каза...

Тази фирма никога не успя да ме грабне със свой модел :(. Не усещам живост в техните неща.
За оригиналните схеми съм съгласна с теб. От такива "преработки" не се знае какво ще излезе. Не бих се решила да започвам такъв модел.
Надявам се, че поне готовите им комплектовки не са с грешки като модела от списанието.
А "Градината" (ама другата - оригиналната :)) съм я захванала преди доста време, но покрай нея има още 4 и съвсем бавничко напредвам с всички. Не остава време от многото ми хобита :D.

filipias каза...

а бихте ли ми казали, моля, на кого е оригиналния дизайн на Градината?:)
Правя си колекция от кражбите на Милена стил , но те са толкова много и не успявам винаги бързо да открия прототипа

Temenuzhka Petrova каза...

На този въпрос за съжаление не мога да отговоря.Виждала съм ушит гоблена в галерии на гобленарки, аз не съм го шила, нямам схемите му, не знам на кого е оригиналния дизайн.

Drica каза...

Minha amiga, estou adorando seus gráficos, vi esta imagem de jseus com a mulher e fiquei fascinada... será que vc poderia me enviar o gráfico?
dricafsoares@yahoo.com.br