петък, март 13, 2009

Another surprise

Тази седмица бях в командировка, като се прибрах и отидох да си взема кореспонденцията отново ме очакваше голяма изненада!Радостта ми няма край!Получих пакет, като видях от кого е, търпение нямах да го отворя. Чудесни подаръци за празниците ми е изпратила Мария!Погледнете сами какви прелестни неща е сътворила само!Гоблен с избродирана пеперуда с мъниста, голяма красота!Мими сама е рамкирала гоблена, много майсторски е рамкиран в тази красива рамка!Разбира се,вече е на стената!

Ето я пеперудката отблизо, много и се възхищавам и искам всички да я видят!
Изящно изработена красива картичка за 8-ми Март с много мили пожелания...

и мартеничка за Баба Марта!

Мария, благодаря ти от сърце!

14 коментара:

Daria каза...

Прекрасни са!
Поздравления!
Пеперудата е прасто невероятна.Харесва ми този начин на бродерия- с мьниста.Не знам каква е техниката, но е много красиво.
Ти опитвала ли си да бродираш с мьниста?
Дария.

Temenuzhka Petrova каза...

Дария, благодаря ти много!
Наистина е невероятна пеперудката, на живо е още по-изящна и красива!Всички творби на Мария са изработени перфектно, независимо дали с конци или с мъниста, даже и рамката е сложила перфектно сама.Аз съм работила с мъниста комбинирано - конци и тук-там мъниста за ефект.А така изцяло изработени с мъниста неща не съм правила все още, но скоро ще направя.Питах Мария за техниката, мънистата се шият с гобленов бод, в скоро време имам намерение да изработя някое мотивче да пробвам за начало.Имам само един проблем, че трудно ги намирам тези мъниста, в Силистра не мога да открия, тези които имам съм ги купувала от Русе.Сега като ходих в София посетих магазина на бул. "Стефан Стамболов" 8, но се оказа, че мъниста там не продават, иначе магазинът е страхотен и всичко останало го има.Поздрави!

acereta каза...

Очень красиво, особенно с бисером.
Ирина (Москва)

Temenuzhka Petrova каза...

Спасибо, Ирина!

Олька (Aliola) каза...

Прелестные подарочки! поздравляю!
бабочка очень понравилась:)

Temenuzhka Petrova каза...

Олька, большое спасибо!:)

Ivolina каза...

Получили сте прекрасни подаръци. Аз също искам да ви подаря два виртуални подаръка. Заповядайте в блога ми.

Lil каза...

Страхотни наградки.Отдавна чета блога ти.Завиждам на Нези,че си близо до нея.Всички ти творби са перфектни,изчистени с изработени с много стил.Поздравления :)
Усмивки ,
Лили

Daria каза...

Наистина има много мънистар,но с по- голям диаметър.Такива за бродерия, не са ми направили впечатление, не съм се интересувала.Може и да има някъде, трябва да се търси. Много красиво изглеждат бродериите.Благодаря,че ми каза за техниката на бродиране.
Поздрави.

Temenuzhka Petrova каза...

Ivolina, благодаря Ви много за виртуалните подаръци!!!С удоволствие ще посетя Вашия блог!

Temenuzhka Petrova каза...

Лили, много се радвам,че харесваш и посещаваш моята страничка!Благодаря ти за хубавите думи!Радвам се също така, че в твое лице Незабравка е намерила добър приятел!Поздрави от мен!Теменужка

Temenuzhka Petrova каза...

Дария, благодаря!В последно време май не разполагам с никакво свободно време, надявам се с приключването на месеца отново да публикувам нещо мое в блога!Поздрави!

mariona каза...

Bonito.
Besos

Анонимен каза...

Здравейте,можете ли да ми кажете моля с какви конци се пришиват мънистата за панамата?