понеделник, декември 22, 2008

Christmas gifts

Изработих книгоразделителя на бяла evenweave 27 ct , за ушиването ползвах жълти меланжирани конци. Това моделче много ми хареса, видях го в сайта на Małgosia. За мен тази дама е професионалист в бродерията, искрено и благодаря за всички оригинални идеи, които представя, с удоволствие посещавам блога и всеки ден!
Върху опаковата страна/гръб/ експериментирах със златистата текстилна боя да нарисувам "златни" снежинки:).Да си призная малко се затрудних, да рисуваш върху панама не е както върху картон.Постарах се да стане колкото се може по-добре, защото книгоразделителчето е един от коледните подаръци, които приготвям и много ми се иска всичко да е много красиво. Коледно орнаментче:), панамата и конците са същите както на книгоразделителя.
Този Коледен подарък е за Maria , моя много добра съфорумка и перфектна гобленарка.

11 коментара:

AMO ARTESANATO каза...

Beautiful work, you are very nice

Maria Helena

Temenuzhka Petrova каза...

Thank you very much, Maria Helena!

Beata каза...

Hello!! I'd like to invite you to my blog :)

Temenuzhka Petrova каза...

Hi!Thanks, i will visit your blog:)

Michael de`OZ каза...

Мне нравится!

Temenuzhka Petrova каза...

Michael, спасибо!

Анонимен каза...

Како, здравей - супер е всичко, когато ми остане мвреме ще разгледам целия блог и всичко, което правиш - защо не си ми казвала тези неща ...то май не остава време като се видим да говорим за интересите и свободното си време - впечатлена съм, щастлива съм и се радвам като дете на всеки ред написан от теб, и на всеки бод, на всеки цвят - сложих си дори един от твоите гоблени на декстопа - момиче с кон :)))) - страхтони са всичките

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря:))))))

Temenuzhka Petrova каза...

Gracias, Olivia!
FELIZ NATAL E BOM ANO NOVO!
Temenuzhka

mimimira каза...

А пък аз се чудех каква е тази панама на звездички :) А каква била работата :) Прекрасен е книгоразделителя! Вече си го използвам! Благодаря ти!

Temenuzhka Petrova каза...

Мими, щом не си разбрала,че е рисувано върху панамата, значи съм си реализирала замисъла:))))Много се радвам, че книгоразделителят ти харесва!