събота, ноември 01, 2008

Christmas ornaments (1)

Обхванало ме е Коледно настроение :)), избродирах първите три моделчета на коледна тематика. И трите мотивчета са с размери 8х8 см, уших ги на бяла Аида 14 със сребърна нишка. За първи път комбинирам конци с мъниста, както и метализирани и меланжирани конци с мъниста, ефектът е поразителен! Жалко, че снимките не са качествени и не се виждат много добре. Миниатюрките са много подходящи за изработване на картички, но също така може да намерят приложение и в друг вид аранжиране. Още не съм взела решение как точно да ги оформя в завършен вид, подходящи за подаръчета.


При последния шопинг си закупих меланжирани конци и мъниста, за първи път използвам такива и съм много доволна от резултата. Купих си също така и метализирани цветни конци. Досега при гоблените бях използвала само златисто и сребристо ламе, закупих си да имам и други разцветки. 

2 коментара:

mimimira каза...

Много ми харесват миниатюрките! Наистина с мъниста и метализирани конци се получава страхотен ефект. Очаквам с нетърпение да видя как ще ги оформиш

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря, Мими!Скоро ще са готови още две, въртят ми се различни идеи за аранжиране - възглавничка, несесер, картичка...Може да пробвам и трите варианта с различните моделчета.