понеделник, септември 08, 2008

Totally Tropical

Скоро след създаването на блога, получих много мило писмо на e-mailа си от една очарователна дама, полякиня, която също бродира много красиви гоблени. Тя знае български и от писмо на писмо, създадохме една приятелска кореспонденция. Скоро тя ме зарадва много с един подарък - пакет с чудесни списания, за което сърдечно и благодаря! Този котарак в хамак е комплект гоблен към едно от списанията.
Благодаря, Jadwiga!!!


Панамата е светлосиня Аида 14, конците са DMC - 13 цвята, в комплектчето има и игличка №24, размерът на гоблена е 12х12, а на панамата 20х20.

4 коментара:

Лана каза...

Обожаю котиков! Этот очень смешной :) Это подарок? Переводчик блога очень забавно переводит :))) На болгарском понятнее :))

Temenuzhka Petrova каза...

Спасибо, Ланка!Да, котенок подарок для меня, мне он тоже очень нравится:))

mimimira каза...

Благородно ти завиждам за списанията! За съжаление тук не виждала такива, дори и в София. Надявах се да си намеря в Гърция, но и там не видях. Гобленчето е много сладко и закачливо!

Temenuzhka Petrova каза...

Благодаря,Мими!Списанията действително са страхотни!Аз веднага проверих в Силистра дали се предлагат такива, но ми отговориха,че не са виждали.Разчитах когато имам път към София, там да проверя, но явно няма внос от Англия на Cross Stitcher.Купих си испанското Labores Hogar, което също е луксозно и красиво.А гобленчето е много сладурско наистина.:))