четвъртък, септември 18, 2008

My embroidery completed - "Totally Tropical"

Моят котаран глезан вече се усмихва самодоволно от хамака! И има за какво, тайничко му завиждам:))). По принцип пера и гладя гоблен непосредствено преди поставянето му в рамка, ако няма такива изгледи скоро да бъде рамкиран, навивам го на руло и в ...шкафа:( , в очакване на по-добри времена.Котето обаче го изпрах и изгладих, беше много измачкано, нямах търпение да го видя как изглежда. А разликата от подготвения за рамка гоблен и неизпраният и неизгладен е невероятна.

Това е идеята от списанието за практическото приложение на бродерията. Аз все още не съм решила как да постъпя - в рамка или да го аранжирам по подобен начин. Ако имате някакви идеи, моля споделете ги в коментарите, те са отворени за всеки, който има желание да изрази мнение, идея или каквото и да е.Благодаря на всички, които посещават моя блог!!!


4 коментара:

Лана каза...

Ай, хочу на место этого кота!!
А по оформлению... Я шить не особо умею, даже, точнее сказать, не умею вообще, потому вставила бы в рамку (или в шкаф :(, у меня там тоже стопочка изрядная лежит :() А можно сумочку или мешочек для летних мелочей (купальников, например ;)) пошить и туда его, котика этого.

Temenuzhka Petrova каза...

Спасибо, Ланка!!

mimimira каза...

Голям сладур е станал! Ако се справяш с шевната машина, можеш да го направиш на възглавничка или чанта, какво е показано и в списанието. Рамката хем трябва да покача по-добри времена, хем после трябва да й намериш и място на стената, а това място все не достига.

Temenuzhka Petrova каза...

Мими,благодаря!Справям се горе долу с шевната машина,ще помисля над този вариант за чанта например, ако намеря подходящ плат, Ланка и тя ме посъветва същото.А и на възглавничка също добре ще се получи.Ти си права, толкова много гоблени чакат в шкафа за рамкиране, а стените в къщи са малко, защото жилището ми е много малко.