понеделник, юни 28, 2010

My blog - 2 years!:)

28 юни 2010 г. ...Как бързо времето лети...Отмина още една година и моето блогче стана на цели ДВЕ!:) Всички мои идеи и впечатления за създаването на моята страничка съм споделила на първия рожден ден на блога. Сред като дълги години вниманието ми беше концентрирано върху бродирането на гоблени, впоследствие и изработване на практични бродерии, през отминалата една година ви направих съпричастни към още едно мое хоби - плетивата на една и две игли. 
Скъпи приятели, надявам се, че съм била полезна на голяма част от вас, които проявяват интерес към моите любими занимания! 
Благодаря ви за писмата, които ми изпращате, както и за коментариите към публикациите! Благодаря за вниманието и отделеното време на всички посетители на блога, на моите 143 последователи, които редовно го следят! Желая на всички вас много здраве, радост, приятни мигове и добро настроение! И да сме заедно още дълги години!:)
БЛАГОДАРЯ!!!

събота, юни 26, 2010

Blouse * Crochet - in process

Новата ми работа в процес...плета блуза, още не съм решила точно как ще я оформя и какъв завършен вид ще има, ще решавам този въпрос в движение.Изплетох до момента 28 мотива /два реда/, които съединявам в кръг за да няма допълнително сглобяване, нито пък шевове. Пълният завършен ред в обиколка е 14 мотива за моята мярка/в ширина 7 мотива - 44 см/. 
Пространството между мотивите се плете /изпълва/ отделно. Засега само едничко съм изпълнила, продължавам нататък...
Приятен уикенд и добро настроение на всички посетители на блога!

събота, юни 19, 2010

"DONA" - юни 2010

"DONA" - юни 2010 можете да разгледате тук:)
Това списание с всеки изминал брой ми харесва все повече!

понеделник, юни 14, 2010

БЛОГ НА ДЕНЯ - 14 юни 2010 г.

Много приятно изненадана останах преди броени минути като разбрах, че "Моите гоблени" е номиниран за "Блог на деня" за днес - 14 юни 2010 г. Много благодаря!!!Благодаря на Силвето, че е предложила "Моите гоблени" за "Блог на деня" и на всички приятели от блоговото пространство, които са гласували за мен!!!За първи път участвам в тази класация, за мен е голяма чест!Спорна и усмихната седмица на всички!!!

събота, юни 12, 2010

Световен ден на плетенето на открито - 2010

От  12 до 20 юни се отбелязва Световния ден на плетенето на открито - 2010.  За първи път се включвам в тази инициатива и понеже нямах другарче, с което да си поплетем заедно на открито в Силистра, направих това "самосиндикално":), навън на пейката под дървото до моя блок. Естествено, това е документирано със снимки:)), автор на които е моята племенница Незабравка, на която още веднъж БЛАГОДАРЯ и от страницата на моя блог!:) 

Успях преди два дни да купя така дълго търсеното кълбенце, за да довърша розовия топ:)